Obradović: Nadam se da ću iskustvom pomoći Partizanu

"Srećan sam što sam u Partizanu. Nisu se poklopile neke stvari prva dva puta da dođem, treći put jesu i prezadovoljan sam. Željan sam novih uspeha i nadam se da ću svojim iskustvom i kvalitetom pomoći crno-belima da uzmu titulu i ostanu što duže u Evropi", rekao je Obradović za klupski sajt.

Dosadašnji igrač ukrajinskog Metalista iz Harkova je potpisao jednogodišnji ugovor s Partizanom, a još nije odabrao broj koji će nositi na dresu u predstojećoj sezoni.

Ovaj štoper je kazao da se trudi da fizički uvek bude maksimalno spreman jer je to jedini način da bude konkurentan u 35. Godini života.

"Trudim se da uvek budem maksimalno spreman jer se u celom svetu igra moderan fudbal. Za mene je to nešto normalno. Ne znam spremu ostalih igrača, trudim se da gledam samo na sebe, to je jedini način da se bude konkurentan u današnje vreme", kazao je on.

Obradović je naveo da će se truditi kako bi pokazao ono što najbolje ume.

"Ima dosta mladih igrača koji su željni dokazivanja. U Ukrajini ima dosta i mlađih i starijih, ali i dosta skupih stranaca. Moje je da radim i treneriam i pokažem ono što najbolje imam. Uvek je značajno bilo da igram sa iskusnim igračima, tako da se nadam da će mlađi imati šta da nauče od mene", rekao je novi fudbaler Partizana.

Obradović je karijeru počeo 1998. u Obiliću, odakle je tri godine kasnije otišao u Lokomotivu iz Moskve, a pre Metalista igrao je još u Borusiji Menhengladbah, Radničkom sa Novog Beograda i Akratitosu.

Beta

Pogledajte još