Niš: Uhapšen bivši direktor SC "Čair"

Ignjatović se sumnjiči da je zajedno sa Dejanom R.(55) iz Niša, šefom sluzbe za elektro i mašinsko održavanje Sportskog centra "Čair" i Zoranom P.(26) iz Sombora direktorom Privrednog društva "Pauli Balkan" zloupotrebio službeni položaj i preduzeću iz Sombora omogućili da stekne protivpravnu imovinsku korist od oko dva miliona dinara.

Sumnja se da je Ignjatović zajedno sa Dejanom R. u postupku javne nabavke, 30.decembra 2011.godine, overio otpremnicu preduzeća "Pauli Balkan" sa neistinitom sadržinom o isporuci nove opreme za kuglanu u Sportskom centru "Čair" i izvršio uplatu od 2.706.900 dinara iz sredstava budžeta Grada Niša za kompletnu demontažu stare i montažu nove opreme u kuglani.

Policija navodi da je demontaža stare opreme i njena zamena urađena samo delimično i to polovnom opremom u vrednosti od 724.035 dinara.

"Osumnjičeni Bratislav je na taj način omogućio preduzeću 'Pauli Balkan' da stekne protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1.982.865 dinara", navela je Policijska uprava u Nišu.

Izvor: Beta

Pogledajte još