Za Đavolju varoš još 30 dana

KURŠUMLIJA - Direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac posetila je juče Đavolju varoš i istakla da se promocijom ovog fenomena prirode promoviše Srbija. Glasanje za izbor u sedam svetskih čuda traje još mesec dana, kada se biraju finalisti.

Glasajući na samom lokalitetu, direktorka Plamenac je pozvala sve posetioce, turiste i građane Srbije da svojim glasom doprinesu da Đavolja varoš uđe u sedam svetskih čuda prirode.

- U svetu postoji dosta čuda koja su stvorili ljudi, ali su još veća čuda koja je stvorila priroda. Jedno od takvih je Đavolja varoš, naš jedini kandidat za izbor u sedam svetskih čuda prirode. Njenom promocijom promovišemo Srbiju u svetu - istakla je Gordana Plamenac.

Direktor Prolom banje Zlatko Veljović, u čijoj nadležnosti je Đavolja varoš, zahvalio se medijima na dosadašnjoj saradnji. 

- Đavolja varoš je od početka glasanja na prvom mestu od svih kandidata iz Evrope i sada vodi u svojoj grupi ispred svih svetskih kandidata! Pozivam sve da otvaranjem još jednog i-mejla daju glas Đavoljoj varoši i učestvuju u stvaranju srpskog brenda i svetske turističke destinacije za sva vremena - rekao je Veljović.

Glasanje traje do 7. jula, kada će na osnovu broja glasova biti izabrano 77 kandidata, a 21. jula posebna komisija bira 21 finalistu. Sedam svetskih čuda prirode biće proglašeno polovinom 2011. godine. 

GLASAJ SADA! 

Na sajtu http://www. djavoljavaros. com link "Glasaj sada" direktno vodi do strane za glasanje na sajtu www. new7wonders. com, gde je već označena Đavolja varoš. Izaberite ostale kandidate i unesite vašu i-mejl adresu, na koju će vam potom stići poruka da biste potvrdili svoj glas. 

Izvor: Kurir
8. jun

Pogledajte još