EXIT festival: Refundacija novca sa festivalskih kartica još više od mesec dana

Takođe, proces kupovine pića je daleko pojednostavljen, čime su smanjeni redovi na šankovima, a teški tokeni u džepovima su zamenjeni lakom karticom. Sve ovo je urađeno u saradnji sa Ministarstvom finansija i OTP bankom, Takođe, sa ponosom ističemo da je ceo sistem razvijen kao plod domaće IT industrije na čelu sa novosadskom softverskom firmom Navigator.

Želeći uvek da svojoj publici maksimalno izađe u susret, EXIT je omogućio i najbolju politiku refundacije od svih festivala u regionu. Naime, na većini evropskih festivala, mogućnost refundacije važi samo za vreme trajanja festivala, dok EXIT svojoj publici uvek želi da izađe u susret korak više, pa je pored mogućnosti refundacije na festivalu, omogućio i naknadnu isplatu 7 dana nakon trajanja festivala i to u dve filijale OTP banke u Novom Sadu, dok je ta mogućnost naknadno proširena i na Beograd i Niš. O ovome su već pisali inostrani mediji, ističući EXIT kao pozitivan primer među evropskim festivalima sa odličnom politikom refundacije.

Velika većina publike zainteresovane za refundaciju uplaćenog novca je to već učinila, a kako EXIT želi da svojoj publici pruži najbolju uslugu, najavljujemo da će i svi ostali koji iz bilo kog razloga do sada nisu iskoristili priliku za refundaciju, i u narednom periodu imati šansu da to urade.

Sve što je potrebno je da zainteresovani za refundacija do 1. septembra pošalju email na refundacija@exitfest.org sa brojem kartice, kontaktom i procenom neiskorišćenih sredstava. Nakon prikupljanja svih prijava, EXIT će u saradnji sa OTP bankom u svima gradovima u kojima vlada najveće interesovanje organizovati dodatnu refundaciju o ćemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Napominjemo da je refundacija zahtevan tehnički proces, koji podrazumeva instaliranje specijalne tehničke opreme u filijalama banke, koji ometa njen svakodnevni rad, zbog čega nije moguće refundaciju držati otvorenom u svim filijalama sve vreme.

Sigurni smo da će sva lica koja do sada nisu refundirala novac sa kartice, iskoristiti ovu priliku da povrate svoja neiskorišćena sredstva.

Pogledajte još