Mesi: Nisam doveo trenera Martina u Barselonu!

Martino je u utorak uveče na konferenciji za novinare rekao da je uveren da su ga Lionel Mesi i njegov otac Horhe preporučili upravi Barselone, pre nego što mu je klub ponudio posao.

On je potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Španije.

Martino (50) je na klupi Barselone zamenio Tita Vilanovu, koji je napustio klub pošto ponovo mora da se leči od raka pljuvačnih žlezda.

Mesi i Martino su iz Rozarija, a fudbaler je u prošlosti hvalio trenera Martina.

"Nemam ništa sa dolaskom Gerarda Martina, a ne moram to ni da objašnjavam. Odluku su doneli predsednik (Sandro) Rosel i uprava kluba. Ranije sam rekao da mi se čini da je on dobar trener, ali ne moram ništa da objašnjavam", rekao je Mesi za list AS.

"Nikada se nismo sreli, ne poznajem ga. Ni njega, ni Luisa Enrikea, drugog trenera o kome su mediji pisali. Mislim da je klub doneo dobru odluku, u Paragvaju i Argentini je pokazao šta zna. Nadam se da će to biti dobro za nas", dodao je četvorostruki najbolji fudbaler sveta.

Martino je prošle sezone predvodio Njuels Old Bojs do titule u argentinskoj Klausuri, a 2010. godine je sa reprezentacijom Paragvaja stigao do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Beta

Pogledajte još