Šta seks govori o vašoj vezi?

Verovali ili ne, muškarcima seks nije sve na svetu. Važan im je, ali osim toga muškarci imaju još neke stvari na pameti. Doduše, kako baš nisu elokventni u većini slučajeva, seksom žele da prenesu neke poruke koje ne mogu da iskažu.

Tako više seksa možete protumačiti željom za bliskošću, a ne jednostavno nezaustavljivim polnim nagonom. Muškarac vam zapravo na taj način pokazuje da želi da bude uz vas, ali pošto je nesiguran, ne zna kako biste reagovali da to iskaže rečima. Ovako im je mnogo lakše ...

Muškaraci će sigurno da se potrude da ispune sve vaše seksualne fantazije i to treba vrlo jasno da mu predstavite. Znate dobro da su muškarci jako loši u čitanju ženskih misli.

Što se tiče nevernih partnera, znajte da uzrok prevara nije nedostatak ljubavi u većini slučajeva, nego nekog problema, koji ne znate kako da rešite pa tako tražite izlaz. Rešenje je jednostavno - razgovor.

Jednako tako, ako nema seksa to ne znači da vas partner vara ili da mu više niste privlačni, nego da se oseća zapostavljeno i da treba jasno da mu date do znanja koliko ga volite. Tada bi sve trebalo da se vrati u normalu.

Izvor: SuperŽena

Pogledajte još