VRUĆA LISTA: One već 25 godina imaju silikone!

Kortni Kardašijan sa 22 godine povećala je grudi stavivši silikone, a više puta posle toga izjavila je da joj je žao zbog nepromišljene odluke.

- Bio je to glup potez, samo sam jedan dan to pomislila i to je bilo to. Niko me nije mogao odgovoriti od toga - rekla je Kardašijanova.

Deniz Ričards, bivša supruga Čarlija Šina, imala je samo 19 godina kada je povećala grudi.

- Kada sam imala 19 godina doktor mi je stavio veće implatante od onih koje sam tražila. Meni je bilo potpuno svejedno, nisam ni proverila hirurga kod kojeg sam otišla. Volela bih da sam tada bila zadovoljna svojim telom i da nisam otišla na operaciju - izjavila je Deniz.

(old_image)

Pamelu Anderson mnogi pamte kao seks simbol! U "Čuvarima plaže" kupaći joj je stajao kao saliven, nije imala nijednu vidljivu manu. Ona je silikone stavila sa 22 godine, 1989.

Ešli Simpson, američka pevačica i sestra Džesike Simpson, prvi put pod nož je otišla 2006. godine. Imala je 22 godine i htela je ispraviti nepravilnost na nosu.

- Nikada nisam bila nezadovoljna svojim izgledom i ne mislim kako sam sada mnogo lepša. Vidim istu djevojku kao i pre - rekla je Ešli.

Dženifer Eniston priznala je kako je, kada je bila tinejdžerka, slomila nos na bejzbol utakmici. Tada je prvi put obavila zahvat rinoplastike, a nagađa se kako je još nekoliko puta išla pod nož.

Dženi MekKarti, poznata Plejboj zečica, sa svega 19 godina stavila je silikone.

- Sa prijateljima sam pronašla nekog doktora u Arizoni koji mi je naplatio 1.500 dolara! Bio je jeftin, jer mi je dao sredstva protiv bolova, ali me nisu uspavljivali - rekla je Dženi.

Izvor: Pressonline.rs

Pogledajte još