Nađ: Prolaz je jedino što valja, ostalo za zaborav!

"Jedino što je valjalo su navijači koji su došli u većem broju nego što smo očekivali i rezultat i plasman u naredno kolo, sve ostalo je za zaborav i analizu. Posle prve utakmice sam rekao da je to
bio loš dan, ali ono što su sinoć pokazali je za dobru analizu i pitanje je šta se desilo sa ekipom u poslednjih nedelju dve, od kako su se vratili u Beograd sa priprema
", rekao je Nađ novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana sinoć su se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su eliminisali jermenski Širak zahvaljujući postignutom golu u gostima. U prvoj utakmici prošle srede bilo je 1:1, dok je revanš u Humskoj završen bez golova.

Nađ je rekao da su prve utakmice uvek najteže, ali da njega najviše brine nesigurnost i strah koji je sinoć video u ekipi.

"Prve utakmice su najteže, tada se dešavaju iznenađenja, jedan Bate Borisov je ispao, ali me najviše zabrinjava nesigurnost i strah. Igrali smo bez samopouzdanja, igrači nisu verovali u sebe", rekao je Nađ.

Sportski direktor šampiona Srbije je istakao da je čak bilo i straha za plasman u treće kolo posle isključenja Vladimira Volkova u 55. minutu.

"Od trenutka kada je Volkov dobio crveni karton strahovali smo za prolazak. Reč je o krajnje nepromišljenom potezu Volkova, on se jeste izvinio ali mi od toga nemamo ništa. Ekipa Širaka nije naivna,
to je čvrsta ekipa koja je znala šta hoće, čekali su svoj momenat",
rekao je on.

Nađ je otkrio da je razgovarao sa igračima, ali nije želeo da iznosi detalje. Istakao je samo da niko od fudbalera nije smeo da ga pogleda u oči.

"Oni su svesni da ova dva izdanja nisu ni približna evropskoj sceni, ali ni domaćem takmičenju. (Golman Milan) Lukač i 'onaj odozgo' su nam pomogli, ali ono što se desilo sinoć nije zadovoljavajuće. Treba da budemo presrećni što smo se plasirali u treće kolo",
rekao je on.

Zamoljen da prokomentariše medijske navode da će napadač Aleksandar Mitrović karijeru nastaviti u Anderlehtu i da će predstavnici belgijskog kluba sutra doći u Beograd, Nađ je rekao da nema takvih informacija.

"Mitrović je bitan igrač i želimo ga u ekipi. Mnogi su odlazili i vraćali se i sve dok se ne potpiše ugovor ništa nije gotovo", rekao je Nađ i dodao da se ista situacija dogodila sa Ivanom Ivanovim, koji je trebalo da potpiše za Bazel.

"Ni iz Bazela se nisu najavili, samo se čovek pojavio, smatrao sam da je to potpuno neprofesionalno i ako se to sada dogodi, smatraću da je neprofesionalno od velike ekipe kao što je Anderleht", rekao je bivši kapiten Partizana.

Beta

Pogledajte još