OGORČENA FARMERKA: "Sve to u vezi sa Stanijom je marketinški trik!"

Nakon što je juče posredstvom dnevnog lista "Alo" Beograđanka V. V. ponudila Staniji Dobrojević besplatan boravak u svom stanu, bivša farmerka Saška Karan smatra da to nije neophodno, jer, kako navodi, starleta može sama sebi da kupi stan. Naime, Saška se nadovezala na Stanijinu izjavu sa farme da poseduje svoju neketninu, te je poručila Dobrojevićevoj da proda stari stan u Novom Sadu i kupi drugi u Beogradu.

- Stanija je pričala kako poseduje svoj stan. Neka ona proda svoj stan i neka kupi sebi u Beogradu ili gde već želi da živi. To je bar lako, ali pitanje je šta ko ima da proda? Moj muž i ja smo se godinama bavili nekretninama, tako da tačno znam kako te stvari funkcionišu - ispričala je Saška za dnevni list “Alo!”, a zatim i dodala kako je zatečena izjavom da neko nudi stan Staniji Dobrojević, a mnogi nemaju uslova za normalan život.

- Ja sam zatečena i ne mogu da pronađem odgovarajuću reč za to. Kako možete da date nekome stan na korišćenje, a i ne poznajete ga! Po meni to nije normalno. U ovoj situaciji, u kojoj mnogi ljudi nemaju novca, nekome ponuditi stan, ja mislim da je to foliranje. Hiljadu posto sam sigurna da je to marketinški trik, ne možete se vezati za nekoga koga ne poznajete. Simpatije prema nekome možete izraziti i tako što mu pošaljete poruku ohrabrenja na Fejsbuku ili drugačije. Ali dati stan, po meni je to laž - izjavila je za dnevni list “Alo!” Saška, koja je ostala pri svojim rečima iako smo joj objasnili da su namere naše čitateljke ozbiljne.

Izvor: Alo!
Izvor: Alo!

Pogledajte još