Šta se krije iza maske prave Barbike? (VIDEO)

Dvadesettrogodišnja Ukrajinka veruje da je otelotvorenje najpopularnije lutke na svetu. Bilo je samo potrebno da se podvrgne brojnim operacijama, ne bi li postigla neverovatni “barbi-izgled”, a taj njen potez dočekan je na nož od strane brojnih kritičara na internetu.

“Imao sam isto mišljenje o njoj kao i svi drugi kada se pojavila na internetu, sa svim tim bizarnim slikama i snimcima. Ali pomislio sam kako mora da ima nešto više iza cele te maske”, priznaje reditelj dokumentarca "Svemirska Barbika" Vil Fermen.

“Pratio sam svoj instinkt i otkrio da se ona bavi komponovanjem operskih dela i da drži seminare o spiritualnosti, tako da je ona očigledno nešto više od obične devojke koja se slika”, dodaje Fermen.

(old_image)

Reditelj veruje kako je izgled Barbike verovatno zaštitna maska koju Valerija vešto nosi. U razgovoru za Dejli Mejl on je otkrio kako nije bilo lako nagovoriti Valeriju na snimanje dokumentarca.

“Ona je učestvovala u mnogim emisijama i uglavnom su je napadali i kritikovali. Kada smo je ubedili da želimo da otkrijemo i njenu duhovnu stranu, konačno je pristala”, izjavio je Fermen.

Ceo svet na kratko je bio šokiran, a potom se smejao njenoj izjavi da je ona biće sa druge planete, najverovatnije sa Venere. Međutim, Fermen nije toliko zatečen takvom izjavom, kao i brojnim sličnim.

“Ona nije nikakva prevarantkinja. Ona zaista veruje da je sa druge planete, sto posto! Nije prošla kroz sve ovo da bi zaradila novac, jer ona od ovoga ne živi, ne zarađuje čak ni od seminara koje drži, premda sam ja u početku mislio da su pare glavni razlog svega ovoga”, iskren je reditelj.

Valerija je, kako sama kaže, već navikla na kritike, naročito one od strane medija. Ali ne mari za njih.

(old_image)

“Ja dolazim iz sveta gde postoje samo ljubav i radost”, tvrdi ona. “Ali primetila sam da medije zanima samo negativna strana priče, kako da prikažu nekog u lošem kontekstu, kako da prikažu tuđe greške.”

Kada su u pitanju kritike koje su preplavile internet sa svih strana sveta, tvrdi da se svojevremeno i sama igrala sa “dežurnim kritičarima”.

“Za njih sam posebno osmišljavala poruke i fotografije koje će ih dodatno razbesneti. Jer, svi ti ljudi koji misle loše o meni jednostavno nisu zadovoljni svojim životom. Kada budu bili srećni, zaboraviće na mene”, smatra ova Ukrajinka.

Ferman dodaje kako je bio prilično iznenađen Valerijinim ponašanjem.

“Ona je kao prava, mala kraljica, i ponaša se u skladu sa tim. Nikada nećete videti da je izgubila konce i na tren popustila sa živcima. Nema jedno ponašanje za, a drugo iza kamera. Kada se kamere ugase neće zapaliti cigarete i početi da psuje”,
objašnjava on.

Kako zaista izgleda Valerijin život, njenih skoro osamsto hiljada fanova na fejsbuku, ali i svi ostali saznaće kada dokumentarac rađen u “Vice” produkciji uskoro bude završen.

Izvor: b92

Pogledajte još