Martinović i Omega u Crvenoj zvezdi

Uprava "crveno-belih" je tako u jednom danu angažovala trojicu (Arauho stigao u klub još početkom nedelje,a u petak potpisao ugovor) igrača na "gorućoj" pozici štopera, koju su do sada pokrivali Lazić i Krneta

Angažovanje Omege Robertsa na kome je insistirao predsednik kluba Dragan Džajić, ne predstavlja iznenađenje. Visoki Liberijac skoro tri nedelje proveo je na probi, istovremeno čekajući i ishod arbitraže.

Roberts, nekadašnji igrač Slobode Point i Smedereva, je kako nezvanično saznajemo, stigao na stadion odmah nakon završetka Odbora za hitna pitanja i bukvalno 30-ak minuta pre ponoći i potpisao ugovor, čime će automatski biti licenciran i za mečeve 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

S druge strane, angažman Novaka Martinovića (koji u Beograd stiže početkom sledeće nedelje iz Kine) predstavlja malo iznenađenje, jer je ceo transfer obavljen ekspresno. Interesovanje za ovog 27-godišnjeg nekadašnjeg kapitena Steaue, za samo 2-3 dana pretvoreno je u dvogodišnji ugovor, koji će Martinović potpisati čim stigne u Beograd.

Izvor: B92

Pogledajte još