Muž i žena pronađeni u krvi sa drogom pored kreveta

Policija ne može da utvrdi identitet žrtava kao i kako su preminuli. Na telima, prema prvim procenama sa policijskog uviđaja, nema tragova nasilne smrti. Kako “Blic” saznaje, tela su bila u krevetu spavaće sobe, a uz uzglavlje je pronađena i manja količina droge. Ceo stan, a posebno soba bili su u krvi. Krvavih tragova bila je po zidovima, ali policija ne isključuje mogućnost da su preminuli posle prekomernog uzimanja narkotika.

Stravičnu scenu u stanu prva je otkrila prijateljica vlasnika stana. Došla je jer je posumnjala da se podstanarima, koji joj se duže vreme nisu javljali na telefon, nešto dogodilo.

U kraju oko broja 18 osećao se izrazito neprijatan miris, jer su se, kako su čule komšije od policije, tela nalazila u stanu tri dana. Komšije objašnjavaju da su se supružnici uselili u stan pre nepunih mesec dana i ni s kim od suseda nisu bili u kontaktu.

"U tom stanu su se često smenjivali stanari. Pre desetak dana čula sam kako se ovaj par glasno svađa. Žena je pominjala odlazak. Ali, ne znam o čemu je tačno bila reč. Stan koji su iznajmljivali svojevremeno je bio i javna kuća, tako da me ništa od tada ne čudi,"
priča komšinica iz zgrade pored.

Komšije nisu viđale ni vlasnike stana, jer, kako kažu, žive u Crnoj Gori.

Izvor: BLIC

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.