ŠIROKO: Gde se to preselila Nataša Bekvalac?

Nata se baškari u apartmanu u centru Beograda.

Nataša Bekvalac očito ne namerava da se vraća u svoj rodni grad Novi Sad. I pored toga što tamo ima gde da živi, a da za to ne daje debele pare, ona je ostala u Beogradu. I to u iznajmljenom apartmanu. Ona je ovaj prostor u centru Beograda, koji se nalazi u neposrednoj blizini Balkanske ulice, zakupila na dva meseca. A kako jedan dan boravka u njemu košta 50 evra, lako je zaključiti da je Nata keširala 3.000 evra. Za te pare mogla je da živi godinu dana u nekom stanu, ali očito da je svrbi desni dlan, pa pare troši bez kontrole.

Živi na visokoj nozi

- Nataša je u apartmanu dvadesetak dana. Najpre ga je iznajila na deset dana, a posle na mesec, pa je produžila na dva. Ko zna da li je to konačan period. Ispred je parkiran njen „sitroen“, a skoro stalno su s njom i njena sestra Kristina i PR menadžer Faris Juma - kaže jedan Natašin prijatelj. Pevačica plaća i ženu koja je zadužena za održavanja zgrade u kojoj se nalazi nekoliko istih apartmana da joj pere i pegla veš. Prvih nekoliko dana s Natašom nije bila ćerka Hana, ali joj se kasnije i ona pridružila. Kad god je slobodna, Bekvalčeva je posvećena svojoj mezimici.

Planira selidbu u stan

- Ne znam zašto više ne živi kod zeta, tamo joj je bilo lepo. Ono što znam je da će od septembra, kad Hana kreće u školu, Nataša s njom živeti u stanu. Da li će ga iznajmiti ili kupiti, još nije rekla - završava naš sagovornik. Pozvali smo Natašu telefonom, ali je ona bila nedostupna.

Pogledajte još