Lane Jovanović neće ni u Partizan ni u Zvezdu

Bivšeg srpskog reprezentativca najpre su zvali s Marakane, a potom i iz Humske, ali je on predstavnicima oba kluba rekao da mu ta opcija, koja mu bezrezervno laska, nije u prvom planu.

"Partizan i Crvena zvezda su klubovi koje izuzetno poštujem, što sam rekao i ljudima s kojima sam razgovarao, ali moj prioritet u ovom trenutku je odlazak u inostranstvo. Interesovanje „večitih rivala“ mi prija, jer da nije tako, dobro bih se zapitao koji je razlog što me ne zovu. Ipak, dolazak u Beograd sad je praktično nemoguć"
kaže Jovanović i nastavlja:

"Želim da odem negde napolje, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Prelazni rok traje do kraja avgusta i spreman sam da čekam i poslednji trenutak ako treba dok ne pronađem pravu sredinu".

Lane Jovanović ističe da prema njegovom mišljenju srpski fudbal stalno napreduje, ali njegove ambicije su da igra u drugačijem ambijentu.

"Mnogo puta sam rekao da je povratak u srpski fudbal u domenu teorije, pa je tako i sada, a ko zna da li će se to promeniti. Imam tek 32 godine, smatram da još mogu da igram i ovo nije trenutak da se vratim. Da me neko ne shvati pogrešno, daleko od toga da imam loše mišljenje o našem fudbalu i da ga potcenjujem, ali treba mi sredina s manje tenzija" kaže Jovanović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još