SKANDAL U BUDVI: Ko je krenuo pištoljem na JK?!

Da ponekad i najveće zvezde mogu da dožive neprijatnost na svojim koncertima, pa čak i da im život bude ugrožen, dokaz je sinoćni koncert Jelene Karleuše u budvanskom Trokaderu na šetalistu.

Sve je počelo kako se i očekivalo, nekoliko hiljada ljudi sjatilo se da prisustvuje nastupu Jelene Karleuše. I već sa prvim taktovima njenog hita “Krimi rad” publika je bila u delirijumu, pevajući i igrajući uglas sa svojom ljubimicom, ne sluteći kakva se scena sprema.

Posle više od sat nastupa, publika je ugledala naoružanog čoveka koji je pokušavao da se popne na binu. Držeći pištolj u ruci, naočigled zapanjene publike, čovek, za koga se naknadno ispostavilo da je jedan od suvlasnika Trokadera, krenuo je ka Jeleni.

Obezbeđenje je reagovalo munjevito, nekoliko njih zaustavilo je napadača, a dvojica su svojim telima napravili živi stit i na taj način zaštitili pevačicu.

Brzom akcijom JK je sprovedena kroz masu do njenog automobila, i uz veliku pratnju obezbeđenja otišla u hotel, nastavlja izvor koji se našao na licu mesta. Još se ne znaju razlozi zašto je jedan od suvlasnika Trokadera ovako reagovao, a spekulacije u Budvi, sinoć su bile brojne.

Saznali smo da je Jelena sinoć, čitav slučaj prijavila budvanskoj policiji koja je odmah započela istragu. Jelena je zbog ove neprijatnosti dobila policijsku zaštitu u Crnoj Gori, koja ju je sprovela do aerodroma.

Izvor: Press online

Pogledajte još