KO JE U PRAVU? Druga verzija priče o napadu na JK u Trokaderu!

Njen nastup u "Trokaderu“ na otvorenom prekinut je nakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!

Glumila zvezdu
"Karleuša je bila plaćena da peva do jedan sat, ali je iz kluba izbačena već oko ponoći. Stigla je vidno nervozna i sve joj je smetalo. Kada su je isterali, nisu joj dali čak ni da pokupi klavijature i miksetu, već su joj ih vratili tek juče. Razlog za ovakvu reakciju menadžmenta „Trokadera“ na otvorenom leži u tome što je ona sa bine psovala i što je imala krajnje neprimerene koreografije s obzirom na to da je u publici bilo i dece.

"Nije želela da napravi pauzu, što je praksa u klubu, glumila je zvezdu, pa joj je na kraju prišao jedan od vlasnika, uzeo mikrofon i rekao da odmah napusti klub sa svim svojim ljudima", otkriva sagovornik Kurira.

Da je njen nastup završen neslavno potvrđeno nam je zvanično i u "Trokaderu“.

Plaćena unapred
"Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unapred", rekao je za Kurir Rajko Nikolić, menadžer „Trokadera“.

Kurir

Pogledajte još