Stojanović zabranio Zvezdinim fudbalerima nesportski život

Povod je bio dolazak Miloša Kostića za pomoćnog trenera u stručni štab crveno-belih, koji će biti zadužen za ishranu i oporavak fudbalera.

"Uvek je zanimljivo sa Slavišom. Stvarno je dobar trener. Držao nam je govor posle treninga, objasnio nam je koliko je važno sportski živeti. Treba da se hranimo zdravo, delujemo preventivno, posle treninga ne pijemo pivo ili gazirana pića. Uglavnom su to stvari koje znamo, ali nije zgoreg ponoviti ih" otkrio je Nenad Milijaš (30) i nastavio:

"Stojanović rekao je da kao profesionalci i fudbaleri Zvezde moramo da živimo samo na jedan način. Pojasnio je da su nam uzalud naporne pripreme i treninzi jer sve to možemo upropastiti nesportskim životom". Razlog za ovakav njegov monolog je dolazak za pomoćnika Miloša Kostića.

Fudbaleri još nisu maksimalno fizički spremni pošto prvenstvo Srbije počinje tek za tri nedelje.

"Bilo je zanimljivo i korisno slušati trenera tih 15 minuta. Stojanović nam je objasnio da bi bilo poželjno da sat i po posle utakmice jedemo, da unosimo ugljene hidrate, pirinač i slična zdrava jela... Da noć posle utakmice ne idemo u grad u provod, već da ostanemo kod kuće kako bi nam se organizam oporavio. Nije nam čovek držao bukvicu, već nas je dobronamerno savetovao".

Izvor: Kurir

Pogledajte još