fbpx

Biljana Srbljanović dala originalno tumačenje afere "Soraja-Siniša Mihajlović"!

Povodom najnovije tabloidne afere između selektora fudbalske reprezentacije Siniše Mihajlovića (44) i bivše učesnice „Velikog brata“ Soraje Vučelić (26) oglasila se i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, Biljana se osvrnula na prepisku između Soraje i njenog bivšeg dečka Ivana Pripuza (32), sina čuvenog hrvatskog biznismena, u kojoj joj onogorčeno poručuje da treba da se stidi jer joj Miha može biti otac, a koju je Kurir juče objavio.

- Siniša Mihajlović je moje godište, znači i ja Soraji mogu otac da budem - prvi je tvit koji je postavila na ovu temu, a odmah zatim: Koliko godina ima ta Soraja? Dosta je razvijena za jedno dete.

Brojni tabloidi su preneli izjave najuspešnije dramske spisateljice sa ovih prostora a zapravo nisu razumeli poentu njenih izjava. Biljana je samo, u svom prepoznatljivom stilu, udarila na još jedan stereotip dominantan u ovoj sredini a koji se tiče razlike u godinama partnera. Svašta se na Balkanu smatra nedopustivim pa i veza između starijeg muškarca i mlađe žene. O obrnutom slučaju da ne govorimo.

M.N

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.