UMEŠAO SE STARIJI BRAT: Šta je Đole Đogani poručio Anabeli?

Gagi mi je posle njihovog razvoda rekao da su se usmeno dogovorili da on uzme stan vredan između 25.000 i 30.000 evra, a Anabela stan od 80.000. Ona mu je u tom trenutku obećala da će razliku od 50.000 evra podeliti, što znači da će mu isplatiti oko 20.000 evra, ali naravno, to nije potpisala. Do dana današnjeg nije video ni evro od te sume - tvrdi denser

Onog dana kada su Gagi i Anabela potpisali razvod, ja sam znao da na taj način neće biti stavljena tačka na njihovu vezu. Kada su se vraćali iz suda i saopštili mi da su se razveli, seo sam sa njima u kafić i rekao im da se potrude da se ne svađaju i da sve reše razumno, zbog svoje dece, a i nije primereno javnim ličnostima da budu meta tabloida i ružnih priča – kaže Đole Đogani za dnevni list “Alo” i dodaje:

(old_image)

- Video sam da će biti problema, jer su njih dvoje kao plus i minus, i rekao sam im da podele svu imovinu na pola. Gagi mi je tada rekao da su se usmeno dogovorili da on uzme stan vredan između 25.000 i 30.000 evra, a Anabela stan od 80.000. Ona mu je u tom trenutku obećala da će razliku od 50.000 evra podeliti, što znači da će mu isplatiti oko 20.000 evra, ali naravno, to nije potpisala. Do dana današnjeg nije video ni evro od te sume.

Đole Đogani kaže da to nije jedino što je “Anabela njemu oduzela”, jer je “više od godinu dana radila kao Anabela Fanki Dži i na taj način zarađivala na staru, odnosno Gagijevu slavu”.

- Sada ga tuži za alimentaciju koju nije uplaćivao, a nije našla za shodno da pomene da je on sve ovo vreme davao i kupovao deci koliko je mogao. Zar je trebalo da uzima račune kako bi kod nje pravdao koliko je potrošio? Zar nije logično da žena, koja je prvo bila sa nekim Mladenom, pa onda sa bogatašem Karićem, a sada sa tamo nekim bogatašem Atijasom, uživa u svojoj sreći i ostavi na miru Gagija? To meni govori da ona i nije baš srećna, a i ljudi koje srećem pričaju da će i taj Atijas uskoro biti bivši muž. Dovela je mog brata do prosjačkog štapa i svesvna je da on nema 300 evra ni za svoj život, a kamoli za alimentaciju

On poručuje da za Anabelinog supruga ima nekoliko pitanja:

- Kada se Andrej vratio kući nakon što je prebioo Gagija, šta je rekao Nini i Luni? Da li im je rekao: “Deco, prebio sam vam tatu”? Šta je glavni razlog batina koje je dobio Gagi? Da li si ti, Anabela, podržala sve to?

ALo

Pogledajte još