Peres ne odustaje od dovođenja Kristijana Ronalda

BEOGRAD, 9. juna 2009. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Real iz Madrida Florentino Peres rekao je da je i dalje zainteresovan za dovođenje igrača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, iako je u špansku ekipu iz Milana prešao Brazilac Kaka.

Čelnici Reala su i prošlog leta želeli da dovedu Ronalda, ali nisu uspeli da se dogovore sa Junajtedom, a sada će im budžet za transfere biti znatno smanjen, pošto su na dovođenje Kake potrošili oko 68 miliona evra.

Peres je u periodu između 2000. i 2006. godine bio predsednik Reala, i tada je oformio "galaktički" tim u kojem su između ostalih igrali Zinedin Zidan, Dejvid Bekam, Ronaldo i Luiš Figo.

"Uvek razmišljamo o sjajnim igračima, a Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović su među najboljim fudbalerima na svetu. Mi bismo voleli takve igrače u timu, ali svesni smo da ne mogu baš svi da potpišu za Real", rekao je Peres britanskim medijima.

Takođe, Peres je rekao da bi o Ronaldovom transferu prvo razgovarao sa čelnicima Mančester junajteda.

"Ronaldo je sjajan igrač i želeli bismo da dođe u Real, ali prvo moramo da razgovaramo sa čelnicima Junajteda. Važno je da ostanete u dobrim odnosima sa svakim klubom", rekao je Peres.

Pogledajte još