Novobeogradsko leto 2013

Novobeograđani su već deset godina, koliko traje ova manifestacija, navikli da ih u vrelim letnjim danima na keju očekuje odlična zabava, uz provereno dobre izvođače iz zemlje i inostranstva. Tako će biti i ove godine, jer ih dva vikenda zaredom očekuju Yu grupa, Galija, mladi novobeogradski bendovi, internacionalni džez muzičari i stand-up komičari.

Program će u subotu, 3. avgusta, otvoriti Yu grupa. Dan kasnije u nedelju, 4. avgusta, u večeri pod nazivom NBG gitarijada Kancelarije za mlade Novi Beograd, priliku da se predstave imaće nove snage - mlade novobeogradske grupe.

Nedelju dana kasnije, u subotu, 10. avgusta, biće održan regionalni Džez festival na kome će nastupiti džezeri iz naše zemlje i okruženja. U nedelju, 11 avgusta, publika će se zabavljati uz stand-up komičare, a u nastavku programa nastupiće i grupa Galija. Svi programi počinju u 20.00, a kao i do sada, ulaz je besplatan.
Novobeogradsko leto je kulturno-zabavna manifestacija koja se održava svakog leta pod pokroviteljstvom i u organizaciji gradske opštine Novi Beograd na Savskom keju u Bloku 45.

Pogledajte još