Ana Saso

Ana Saso, tada devetnaestogdišnja devojka, Jugoslaviju je predstavljala na izboru za Mis sveta koji je održan u Londonu i od ukupno 68 takmičarki, ušla u polufinale sa još sedam lepotica.

Pre nego što je postala misica, Ana Saso živela je u Bugojnu, a potom je došla u Split, gde i danas živi.

Posle osvajanja titule najlepše u SFRJ, po Splitu je bila poznata kao žena pekarskog tajkuna Gusića, ali su poznatije bile njihove svađe koje su se završavale tučama. Posle te, očigledno neuspešne veze, bila je, kao i svaka prava misica, kratko u vezi sa, tada fudbalerom, a danas direktorom splitskog „Hajduka“ Igorom Štimcem, koji ju je, navodno, takođe, ponekad tukao!

Od 2001. do 2004. godine bila je u braku sa Igorom Franceskijem, ali više nije mogla da gleda kako se on Splitom šeta sa drugim ženama. Krajem devedestih, dugonoga i neobično lepa Ana Saso okušala se i kao voditeljka na HTV-u, ali njena TV karijera nije dugo trajala. Iako su prošle godine od kada je bila misica, Ana je i dalje seks simbol grada pod Marjanom. I dalje se Splićani okreću za njom, pa kažu da slavu Ane Saso nije pomutila čak ni druga poznata Splićanka Severina Vučković.

PulsOnline

Pogledajte još