fbpx

Beer Fest - drugi dan

Jedna od stvari koja vam neminovno upada u oči kada ste na "Beer Fest"-u, jeste to što na jednom mestu vidite toliko različitih ljudi. Različitih dobi, profila i, u krajnjem slučaju, razloga zašto su tu. Neki su tu zbog velikog izbora piva, neki zbog muzike, neki samo da prošetaju kroz gužvu, vide se s prijateljima... Vesela, vašarska atmosfera, miris pljeskavica, štandovi sa gumenim bombonama i raznim vrstama slatkiša, luna park za one kojima je, osim piva, potrebno i malo adrenalina.
Tri benda su drugog dana „Beer Festa“ privukla pažnju. Uvek energični i neobični momci iz grupe „Eyesburn“ počeli su oko devet sati da zakuvavaju atmosferu. Zatim stižu gosti iz Hrvatske, legendarni ''Atomci'', i hitovi koje svi već toliko dobro znamo. ''Olujni mornar'', ''Za ljubav treba imat' dušu'', ''Pakleni vozači'', ''Žuti kišobran''... Nekoliko hiljada ljudi je pevalo uglas s njima, orio se Kalemegdan od ''pratećih vokala''! Samo jedna pesma na bis, i scena je morala da bude pripremljena za grupu koja je sigurno donela najlepše raspoloženje veselim pivopijama – „Ortodox Celts“. Pravi izbor za takvu manifestaciju. Posetioci festivala piva ušli su u još jednu noć veselo, pozitivno i razigrano...
Sat vremena nakon ponoći, DJ Tuborg tim preuzeo je kontrolu nad binom, za sve one koji su želeli da pod Kalemegdanom ostanu do jutra. 

Ljiljana Zdravković

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.