Beer Fest - drugi dan

Jedna od stvari koja vam neminovno upada u oči kada ste na "Beer Fest"-u, jeste to što na jednom mestu vidite toliko različitih ljudi. Različitih dobi, profila i, u krajnjem slučaju, razloga zašto su tu. Neki su tu zbog velikog izbora piva, neki zbog muzike, neki samo da prošetaju kroz gužvu, vide se s prijateljima... Vesela, vašarska atmosfera, miris pljeskavica, štandovi sa gumenim bombonama i raznim vrstama slatkiša, luna park za one kojima je, osim piva, potrebno i malo adrenalina.
Tri benda su drugog dana „Beer Festa“ privukla pažnju. Uvek energični i neobični momci iz grupe „Eyesburn“ počeli su oko devet sati da zakuvavaju atmosferu. Zatim stižu gosti iz Hrvatske, legendarni ''Atomci'', i hitovi koje svi već toliko dobro znamo. ''Olujni mornar'', ''Za ljubav treba imat' dušu'', ''Pakleni vozači'', ''Žuti kišobran''... Nekoliko hiljada ljudi je pevalo uglas s njima, orio se Kalemegdan od ''pratećih vokala''! Samo jedna pesma na bis, i scena je morala da bude pripremljena za grupu koja je sigurno donela najlepše raspoloženje veselim pivopijama – „Ortodox Celts“. Pravi izbor za takvu manifestaciju. Posetioci festivala piva ušli su u još jednu noć veselo, pozitivno i razigrano...
Sat vremena nakon ponoći, DJ Tuborg tim preuzeo je kontrolu nad binom, za sve one koji su želeli da pod Kalemegdanom ostanu do jutra. 

Ljiljana Zdravković

Pogledajte još