Martinović: Došao sam u Zvezdu da osvajam trofeje!

"Nakon pet godina igranja u inostranstvu, prvo u Rumuniji, pa u Kini ostaje žal što nisam ostavio veći trag u Srbiji. Otvorila se mogućnost da dođem u naš najveći klub i želja mi da osvojimo duplu krunu. Uveren sam da će trofeji preći na našu stranu Topčiderskog brda", rekao je Martinović na zvaničnoj promociji na Marakani.

Bivši fudbaler Steaue i kineskog Vuhana potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i zadužio dres sa brojem 13.

On je svojevremeno prošao omladinsku školu Partizana, ali kaže da nisu tačne spekulacije da je prethodnih dana bio u kontaktu sa crno-belima.

"Nismo imali nikakav kontakt, sve što znam video sam u novinama", naglasio je Martinović.

Ukoliko papiri budu stigli na vreme, Martinović bi mogao da konkuriše i za mesto u timu protiv Černomoreca, pogotovo što je prema rečima sportskog direktora Zorana Stojadinovića došao najspremniji od svih pojačanja.

"Martinović je igrač koji nije nepoznat našoj javnost, napravio je veliku karijeru u Rumuniji, standardno je igrao u Kini. Žao mi je što ga nismo ranije kontaktirali, verujem da bi odmah prihvatio. Sportski i ljudski kvaliteti su na njegovoj strani", istakao je Stojadinović.

Na novinarsko pitanje da li ima istine u pričama da je Zvezda zainteresovana za nekadašnjeg napadača Partizana Prinsa Tejga, Stojadinović je rekao:"MIslim da ne".

Fudbaleri Crvene zvezde sutra prepodne putuju u Odesu, gde će u četvrtak uveče od 18.15 sati po srednjeevropskom vremenu odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Tanjug)

Pogledajte još