Domaće zvezde sinhronizuju "Ledeno doba 3"

Poznatoj ekipi, koja je već dvaput sinhronizovala popularne junake iz animiranog filma "Ledeno doba" (Ice Age), pridružio se i voditelj i autor emisije "Fajront republika" Zoran Kesić

Pored omiljenih, starih likova iz prva dva dela filma "Ledenog doba”, u ovoj neverovatnoj avanturi, namenjenoj svim generacijama, pojavljuju se i novi likovi. Jedan od njih je i lik Gazele, kojoj će u verziji sinhronizovanoj na srpski jezik, glas pozajmljivati Zoran Kesić, poznat kao voditelj i autor emisije "Fajron republika" sa televizije Fox.

U trećem nastavku blokbastera, Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni žir, iako će pre uspeti da pronađe ljubav svog života. Meni i Eli očekuju rođenje svog mini-mamuta. Sid upada u nevolju dok pokušava da stvori sopstvenu porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljozubi tigar Dijego se preispituje ne bi li saznao da li je postao previše "nežan" uz svoje drugare. Spasavajući bespomoćnog Sida, družina uleće u misteriozni podzemni svet u kome sreću dinosauruse, neprijateljski nastrojene biljke i životinje i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka.

Film "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs) je najnoviji nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1,2 milijarde dolara širom sveta. 

Glasove glavnim junacima, kao i u prethodna dva dela, pozajmljuju glumci Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jevtić, Lako Nikolić i Tomas Sarić, dok režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.

Premijera filma "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" zakazana je za 30. jun u Sava centru.

Pogledajte još