OTKRIVENO: Navodno zbog njegovih promena raspoloženja a ustvari su raskinuli zbog nečeg sasvim drugog!

Sunčica Travica je tokom poslednjih mesec dana petogodišnje veze s Viktorom Troickim bila u paralelnoj ljubavnoj avanturi sa oženjenim čovekom! Ona i teniser su raskinuli pre dva meseca, a kako Kurir ekskluzivno saznaje, krivac za to je tridesetdvogodišnji Dragan iz Rume (prezime poznato redakciji), koji ima suprugu i ćerku.

- Sunčica i Dragan su krili svoju vezu, a otkako je puklo između nje i Viktora, počeli su da se pojavljuju u Rumi zajedno, bez obzira na to što on ima porodicu. Ceo grad bruji o tome, ali se njih dvoje ne obaziru na čaršijske priče - kaže izvor Kurira:

- Čak su bili i na kraćem odmoru u Italiji, a Travica je pored Dragana totalno zaboravila na Troickog. Sve nam se čini da očekuje svaki dan da joj kaže da se razvodi od supruge.

Inače, prošle godine se uveliko pričalo da je Sunčica, naravno dok je zvanično bila s Viktorom, održavala vezu i sa Zoranom, sinom Slobodana Puhalca, bivšeg ministra industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske. Zanimljivo je da je i on isto godište kao Dragan. Obojica su starija od Troickog četiri godine, a od nje pet.

Broj telefona Sunčice Travice do zaključenja broja ostao je nedostupan, a Viktor, za koga smo saznali da je juče otišao iz Srbije, nije se javljao na pozive.

Raskidali više puta

Viktor i Sunčica su započeli vezu 2008. godine u Parizu. Raskidali su nekoliko puta. Poslednjih 18 meseci bili su i vereni, ali to nikad nisu zvanično potvrdili. Teniser se pre kraćih prekida sa Sunčicom, ali i tokom njih, zabavljao sa Sofijom Milošević, Oljom Crnogorac, Anom Jovanović, a njegova nova devojka je vlasnica hotela iz Beograda Jasmina Stojić.

Pogledajte još