Astrološki znaci određuju potencijalne ubilačke nagone

Ovan

Ovnovi će vas ubiti iz principa! Uglavnom je taj princip povezan sa sujetom ili sa egom ili sa oba. Veliki su sadisti, tako da će verovatno uživati u svom nedelu. Srećom po Ovnove, retko ih uhvate jer su sjajni organizatori i uvek imaju razrađen plan. Statistike FBI su pokazale da su lovci na glave mahom rođeni u ovom astrološkom znaku.

Bik

Tradicionalni tipovi, doduše ne preterano kreativni. Ubiće vas zbog seksa, novca ili osvete. Poprilično su predvidivi ali retko završe iza rešetaka. Kriminalci rođeni u znaku Bika se najviše bave pranjem novca i uvek rade solo. Tradicionalisti!

Blizanci

Sa njima nikada niste načisto. Nećete znati ni šta ste skrivili, jer razlozi mogu da budu i najbanalniji. Izuzetno su inteligentni i uživaju u ulozi sudije i porote. Ne igrajte se sa ovim znakom, jer Blizanci imaju snagu dve osobe i takođe retko odgovaraju za svoje zločine.

Rak

Opasni! Najviše evidentiranih kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku, a zbog svog temeramenta često su vrlo nasilni. Ipak, Rakovi su emotivci, pa će vas (ako vam to bilo šta znači) ubiti u velikom stilu, tj. ako vas neko ne spasi pre nego što bude kasno. Često prave greške pa zato i često budu osuđeni na doživotnu robiju.

Lav

Lavovi su pozeri, puni samopouzdanja i ubiće vas ukoliko se nađete na putu njihove slave. Uvek završe u zatvoru ali i tamo dobro prođu. Napišu roman i opet zadovolje svoju sujetu.

Devica

Sve rade proračunato i planski. Zmija otrovnica za vreme tuširanja? Plin za vreme spavanja? Ili otrovni pauk u cipeli? Ne, nije se priroda naljutila na vas, nego neka Devica kojoj ste stali na žulj.

Vaga

Pravednici čak i na svoju štetu. Ne uživaju u ubistvu, tako da će vas srediti brzo i lako. Od oružja uvek biraju pištolje. I to bez prigušivača.

Škorpija

Iako su kraljevi seksa, prati ih loša reputacija serijskih ubica. Istina je, najviše „serijalaca” su rođeni upravo u ovom astrološkom znaku. Uživaju u svojim zločinima ali ukoliko ih ubedite kako je vaš život jadniji nego njihov, da imate loš seksualni život i isprazna zadovoljstva, možda i promenite svoju sudbinu. Iako se Škorpije često nađu iza rešetaka, tamo čak i više ojačaju.

Strelac

Strelčevi ne vole nasilje i često ubijaju u samoodbrani. Osim ukoliko ne postoji religijska pozadina. Spretni su pa čak i ako budu osuđeni na doživotnu robiju, najverovatnije će naći način da odande pobegnu.

Jarac

Uglavnom nisu nasilni, ali ako odu u zatvor, onda to bude zbog „krupnog dela”. I njih ima među serijskim ubicama i mogu da budu izuzetno izopačeni. Staljin je rođen u znaku Jarca.

Vodolija

Izuzetno prefinjeni i ne prave mnogo nereda. Ukoliko se odluče na ubistvo to će biti zbog ideologije. Ciljaju na političare, šefa koji ih je neprevadno otpustio ili na biznismene „mutivode”.

Riba

Ako ih iznervirate to im može biti dovoljan razlog da vas smaknu. I to za njih nije pitanje izbora, već nešto što se mora učiniti. I to sa uživanjem! Često se izvuku bez kazne tako što podmite policiju.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još