SMEJATI SE ILI PLAKATI: Stanija sablaznila javnost svojim novom odlukom!

Stanija Dobrojević tvrdi da ne želi da je pamte po golim fotografijama i rijaliti programu već po političkoj karijeri kojoj će se uskoro posvetiti.

Starleta je otkrila da je Vuk Jeremić najbolji frajer među političarima i da ga prati na Tviteru, kao i da jednog dana želi da bude narodna poslanica.

"Želim da se ostvarim u politici. Komunikativna sam, uskoro ću da diplomiram na ekonomskom fakultetu i sebe vidim u ozbiljnom poslu. Slikanje, rijaliti, to su moji hirovi, ne želim da me po tome pamte. U budućnosti, kada budem imala porodicu i decu, u politici bih mogla da ostvarim svoje ambicije. Parlament, ministarstvo, diplomatija, sve me interesuje"
, smatra bivša učesnica "Farme"

Popularna starleta ne vidi sebe ni u jednoj stranci koja trenutno postoji.

"Nisam član nijedne stranke. Još sam u tom smislu nevina. Možda osnujem svoju stranku i s njom se kandidujem na izborima. Narod me poznaje pa će glasati za mene"
, rekla je starleta.

Pre nego što se baci na politiku, planira da sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem pokrene biznis.

"Ispričala sam Filipu biznis-plan koji sam osmislila još prošle godine i on se oduševio. Upravo zbog tog posla sam se godinama trudila da na društvenim mrežama skupim što više fanova. Potpisaćemo ugovor po kome će se tačno znati koliko kome pripada koji procenat od zarade. Ako raskinemo, znaće se ko je koliko novca i energije uložio u posao", zaključuje Stanija.

Izvor: Kurir

Pogledajte još