IZNENAĐENJE ILI NE? Koja domaća zvezda je kraljica društvenih mreža?

Folk zvezda Ceca Ražnatović postala je zvanično neprikosnovena vladarka srpskih društvenih mreža na internetu. Mada se ovom titulom često sama kitila Jelena Karleuša, dovodeći u pitanje Cecinu slavu jer nije toliko popularna u virtuelnom svetu, Ražnatovićeva je koleginicu, koju je odavno prešišala po broju fanova na „Fejsbuku", potukla na „Tviteru" i „Jutjubu".

Oficijelni kanal najpopularnije srpske pevačice, koji je otvoren pre nekoliko meseci, zabeležio je nagli porast po objavljivanju novih pesama sa albuma „Poziv" i spektakularnog koncerta na Ušću. Tako su svi Cecini video-klipovi imali u utorak 48.755.444 pregleda, dok je na Karleušinom kanalu, otvorenom 29. maja 2006, zabeleženo 47.634.520.

Uprkos činjenici da je i profil na "Tviteru" otvorila godinu kasnije, te da se do sada oglasila svega 359 puta, Ceca je nanizala čak 76.033 pratioca. Uz navodnu "kupovinu" 20.000 obožavalaca, za šta su je mediji optužili pre nekoliko meseci, i 5.590 Ž"tvitova", Karleuša je do utorka brojala 70.939 sledbenika. "Fejsbuk" statistika odavno je na strani Cece, koja ima 625.336, a Jelena 356.303 fanova.

Ako je suditi prema ovim podacima, koje je Karleuša donedavno potezala u odbranu svoje popularnosti, izgleda joj je ona posle neslavnog koncerta na Ušću drastično opala, u korist njene ljute rivalke.

Kurir

Pogledajte još