Stojanović: Igrači Černomoreca slušaju trenera

"Gledao sam Černomorec, savetovao me je i Miloš Ninković, pa ćemo protivnika detaljno analizirati. Vidi se da je to dobro organizovana ekipa, tačno se vidi šta trener hoće od njih i oni to rade od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare u Odesi.

Crvena zvezda će sutra od 18.15 igrati u Odesi protiv Černomoreca, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Cilj na svakoj utakmici je da napredujemo. Šanse se stvaraju tako što se više drži lopta. U svakoj utakmici hoćemo da budemo sve bolji", naveo je trener Zvezde.

Stojanović je rekao i da ga brine da li će na vreme stići sertifikat iz Kine za Novaka Martinovića.

"Trzavica nema, jedino nas brine da li će stići sertifikat za Novaka Martinovića. To ne znači da će on sigurno igrati, već da računamo na njega. Moramo da sačekamo, veoma je mala verovatnoća da stigne", rekao je trener crveno-belih i dodao da je Nikola Mijailović potpuno spreman za utakmicu.

Ukrajinski novinari pitali su Stojanovića zašto je Partizan bolji od Zvezde, na šta je on odgovorio: "Tek sam mesec dana ovde i ne mogu da kažem zašto je Partizan poslednjih godina bio bolji, slabo to poznajem".

Fudbaler Zvezde Miloš Ninković rekao je nikada nije lako izlazio na kraj sa Černomorecom dok je nastupao za ukrajinski Dinamo iz Kijeva.

"Nikada nismo lako izlazili na kraj s njima dok sam igrao u Dinamu. Međutim, nisam ih gledao u poslednje vreme, ali sam čuo da su mnogo bolji nego što su bili. Ako budemo dali 100 odsto svojih mogućnosti, možemo da napravimo dobar rezultat koji će nam značiti u revanšu", rekao je Ninković.

On je naveo da će Zvezda biti blizu plasmana u baraž, ako postigne gol u Odesi.

"Ako pobedimo, 'jednom nogom' smo prošli dalje. Najbitnije je da damo gol, ali i da ne primimo", kazao je Ninković.

Beta

Pogledajte još