RAZOČARANI TROICKI KRENUO DALJE: Pogledajte sa kim je našao utehu!

Uz nju zaboravlja svu patnju.
Viktor Troicki definitivno je preboleo Sunčicu Travicu, s kojom je bio pet godina, a koja je poslednjih mesec dana pre raskida održavala paralelnu vezu s Draganom iz Rume. Kad je puklo između tenisera i manekenke, ona je ostala sa oženjenim čovekom iz svog rodnog grada, a on je ubrzo uplovio u romansu s Jasminom Stojić, koja se takođe bavila manekenstvom, a sada vodi porodični hotel u Borči.

Viktor i njegova nova ljubav već su isplanirali zajednički odmor u Monte Karlu, a kako bi izbegli paparace, odlučili su da ona otputuje pet dana ranije. I dok se treći reket Srbije sprema da krene na put, atraktivna crnka već na društvenim mrežama postavlja fotke iz mondenskog grada u Kneževini Monako.

Zanimljivo je i da se zbog svoje drage Troicki sad vraća na „mesto zločina“, pošto baš tamo u aprilu nije želeo da da krv na analizu tokom doping kontrole. Zbog toga je suspendovan na 18 meseci sa svih teniskih takmičenja. Iako se ni on ni Jasmina ne izjašnjavaju o svojoj vezi, ona se pre nekoliko dana pridružila grupi na Fejsu Podrška za Viktora napisavši „Verujem u tebe“ i postavila tri srca.

Inače, njih dvoje su u prethodnom periodu viđani kako razmenjuju nežnosti naočigled svih u veoma posećenim beogradskim lokalima, poput „Bašte kod Juge“, „Fristajlera“ i „Rivera“. Viktor je očigledno zaljubljen, pa uz Jasminu lakše uspeva da prihvati i velike probleme u karijeri.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.