Kama sutra oralnog seksa

Njegovo lice kao oslonac

Neka on legne na leđa, a vi ga „opkoračite“ tako što će njegova glava naći između vaših kolena. Slobodno se spustite i vaginu prislonite na njegove usne. U ovoj pozi najlakše ćete kontrolisati pritisak i kretanje njegovog jezika, a on će biti u savršenoj situaciji da vam dodiruje grudi, guzu i ostvari kontakt očima sa vama.

Pokucajte na „zadnja vrata“

Lezite na stranu, licima okrenutim jedno ka drugom. Savijte se, uvijte, izvijte – tako da se vaše usne nađu ispred njegovog penisa i pružite mu oralni seks. Kasnije, neka i on uradi isto. Prednost ove poze je što vam ostavlja dovoljno prostora da se dok vas „obrađuje dole“ posvetite i njegovoj zadnjici i leđima koji su puni nervnih završetaka, a njihovo stimulisanje i blago stiskanje dodatno pojačavaju užitak.

69 na nogama

Želite pravu avanturu i adrenalin koji ćete kombinovati sa oralnim seksom? Pokušajte sledeće – Neka on sedne na ivicu kreveta i zatim legne, ali tako da mu stopala ostanu na podu. „zaskočite ga“ u standardnoj 69 pozi, dakle prislonite svoje međunožje na njegovo lice, a svoje lice približite njegovom penisu. Neka on postepeno počne da se uspravlja u sedeći položaj, a zatim i ustane. Držite svoje ruke na njegovim butinama, to će vam pružiti oslonac i ravnotežu, a noge obmotajte oko njegovog vrata. Neka se on okrene, tako da gleda na krevet, što je odlična ideja – ukoliko padnete, nećete se povrediti jer padate na mekan dušek. Čak i da traje svega nekoliko sekundi ova poza doneće obostrano uživanje i zadovoljstvo. Naravno, ukoliko je on uopšte dovoljno snažan da vas na ovaj način podigne.

Doggy style oralni seks

Erotsko i animalno divlje. Jasno je – postavite se kao da ćete ga primiti otpozadi, ali ovog puta neka vas dečko oralno zadovolji. U ovoj pozi imate veliku moć nad kontrolom čina oralnog seksa, a možete se i poigrati – otpuzite nešto dalje od njegovih usana, pa se približite. Unesite slatku čežnju i erotično iščekivanje u seksualni čin. On će uživati još više jer ima mogućnost da se igra i vašom zadnjicom.

G tačka u glavnoj ulozi

Za dodatni užitak koji podrazumeva stimulaciju vaše G tačke probajte sledeće – lezite na ivicu kreveta, a on neka klekne ispred vas. Noge popnite na njegova ramena, a njegova glava neka bude u liniji sa vašim klitorisom. Dok jezikom stimuliše vaš klitoris, prsitma može slobodno da luta po vašoj vagini i aktivira fantastične senzacije koje potiču od G tačke.

Oralni seks sa stilom

Unesite dozu prefinjenosti u čin oralnog seksa. Zauzmite omiljenu pozu i prepustite se uživanju. Poslužiće vam njegova kravata ili šal koje ćete obmotati oko njegovog vrata (naravno, ne vezujte ih i ne pravite čvor). Na ovaj način bićete u prilici da kontrolišete pritisak i pokrete njegovog jezika, a unećete i slatku neizvesnost u sam odnos.

Obostrano zadovoljstvo

Lezite na stranu i neka on legne pored vas, ali neka njegova glava bude u ravni sa vašom vaginom dok se njegov penis nalazi u blizini vašeg lica. Dok vas on zadovoljava oralno bićete u sjajnoj poziciji da mu pružite savršen hand job.

Menjajte položaj

Za početak neka on legne oslonjen na leđa i raširi noge, a vi mu pružite oralno zadovoljstvo u ovoj pozi. Nakon izvesnog vremena promenite položaj ali ne vadite njegov penis iz usta. Možete se pomeriti sa kreveta i kleknuti pored njegovog kuka. Nastavite da se okrećete i menjate položaj – tako ćete stići i do idealnog položaja za pozu 69, a njegovo uzbuđenje će rasti svakom promenom ugla oralne stimulacije.


Cosmopolitan

Pogledajte još