Teška noć u Novom Sadu: Tri leša, dva ubadanja i povređen u sudaru

Kako navode u ovoj službi, prvo su intervenisali u Balzakovoj ulici gde su pronađeni mrtvi sin i majka. Konstatovano je da su mrtvi već neko vreme, a policija je tela poslala u Zavod za sudsku medicinu.

Nakon toga oko 21.30 u Kotorskoj ulici je na ulici nožem nakon tuče izboden muškarac u donji deo leđa, a zadobio je i povrede glave.

Hitna pomoć je desetak minuta kasnije intervenisala i nekoliko ulica dalje na Telepu kada je oko 21.40 izboden još jedan muškarac.
On je zadobio dve posekotine trbuha i podlaktice. Obojica su prebačeni u Urgetni centar, a za sada nije poznato da li su ova dva incidenta povezana, mada postoje takve indicije, pišu "Novine novosadske".

Hitna pomoć je u 00.15 u Donjem RIbnjaku u Ulici Kamenički put konstatovala smrt 58-godišnjeg muškarca čije je telo pronađeno u vikendici. Istražni sudija i policija su obavešteni o pronalaženju tela, a nakon obdukcije će se znati da li je u pitanju nasilna ili prirodna smrt, tako da se slučaj vodi kao sumnjiva smrt.

U dva sata posle ponoći Hitna pomoć je intervenisala i na Temerinskom putu, gde se dogodila saobraćajna nesreća. Muškarac star 69 godina je sa automobilom izleteo u kanal pored puta i prevrnuo se. On je sa povredama leđa i noge prebačen u Urgentni centar.

(Izvor: Novine novosadske)

Pogledajte još