DAČIĆ ORLIĆIMA: Nadam se da će se i ovi stariji ugledati na vas!

"Velika je čast što sam vas dočekao u ime naroda Srbije. Mnogo ste nas obradovali i hvala vam na tome. Ponosni smo na vas, pokazali ste kako se igra za Srbiju, ali i veliku ozbiljnost, iako ste toliko mladi, da vam čak i ja, koji još spadam među mlade mogu da budem otac. Odlično ste igrali i zasluženo ste prvi u Evropi", rekao je Dačić u obraćanju mladim fudbalerima.

On je iskoristio priliku da čestita i rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije (FSS), selektoru Ljubinku Druloviću i članovima stručnog štaba.

"Ovo je najveći uspeh srpskog fudbala i nadam se da će se i ovi stariji ugledati na vas, a ne samo da gubimo u fudbalu", istakao je Dačić i dodao da mu se veoma svidela pesma kojom su mladi srpski fudbaleri slavili titulu "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbinie".

U društvu premijera na aerodromu Nikola Tesla šampione Evrope dočekao je i generalni direktor novoformirane nacionalne avio kompanije Er Srbija Dane Kondić.

"Prvi dan rada Er Srbija i odmah prva titula šampiona Evrope. Nadam se da će ih biti još", poručio je Dačić.

Kapiten omladinske selekcije Srbije Marko Pavlovski uručio je premijeru Dačiću dres sa potpisima svih 18 igrača koji su osvojili titulu šampiona Evrope.

Doček nije mogao da prođe bez pobedničkog šampanjca, kao ni bez trubača, koji su nove heroje nacije, zajedno sa nekoliko desetina navijača, sačekali ispred aerodromske zgrade.

(Tanjug)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.