Dženkins: Igraću srcem za navijače Zvezde

Momak iz Kvinsa je svestan te činjenice i navijačima je na zvaničnom portalu kluba poručio da je zadovoljan što je stigao u klub.

"Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd i činjenice da ću igrati u Crvenoj zvezdi. Čuo sam mnogo toga o Zvezdi, posebno o njenoj bogatoj istoriji, i spreman sam da na svaki način dam doprinos klubu" – kaže Dženkins.

Na pitanje kako bi sebe predstavio navijačima Dženkins odgovara:

"Pa, pravi način za to biće moja igra na terenu. Trudiću se da igram najbolje što mogu svaki put kad budem izašao na parket. Imao sam prilike da vidim slike iz dvorane i snimke navijača. Strast koju imaju prema klubu je očaravajuća i zato što su oni tako posvećeni ja ću svaki put igrati srcem za njih jer je to jedini ispravan način. Očigledno je da navijači Crvene zvezde žive za pobedu svog voljenog kluba. Upravo je to ono čega jedva čekam da postanem deo" – ponosno ističe Dženkins.

Bivši bek Univerziteta Hofstra i NBA ligaša Golden Stejt Voriorsa i Filadelfije Seventisiksers ističe da voli da kreira situacije za šut sebi i saigračima i dodaje:

"Igram veoma agresivno i koristim svaku priliku za kontranapad i prodor do samog koša".

Dženkins nema dilemu i šta ću mu biti glavni cilj u predstojećoj sezoni:

"Trudiću se da pomognem timu da pobeđuje, ako je moguće u svakoj utakmici, zašto da ne. Jer, zaista ne volim da gubim" – zaključio je Dženkins.

Pogledajte još