Budi Kupidon: Kako da spojiš singl druga i drugaricu

Dobro razmisli

Je li to što ti se čini stvarno i realistično, ili su veće šanse da ti se samo čini da bi bili dobar par? Razmisli o njihovim interesima, planovima i željama, pa ako ti se nakon svega i dalje čini kako bi se stvarno dobro slagali, pokušaj da ih spojiš.

Budi iskrena

Reci im koji je tvoj plan, jer ako se nadaš da će se sve dogoditi samo od sebe, grešiš. Ako ih samo potajno spojiš, vrlo je lako moguće da će ti to zameriti, a ako im kažeš na vreme, bacićeš im bubu u uho i posao će ti biti mnogo lakši.

Nemoj ih pritiskati

Ako im sređuješ sastanak, uradi to sa stilom i nemoj odmah da ih teraš na romantičnu večeru. Organizuj neobavezno druženje za celo društvo, i pusti ih da sami odluče hoće li nešto biti ili neće.

Smanji očekivanja

Znamo da verovatno želiš da se odmah zaljube, ali vrlo je lako moguće da se to jednostavno neće dogoditi. Ako nisu kliknuli, bolje je da si na to već bila spremna od samog početka.

Nemoj se mešati

Tvoj posao se završava u trenutku kad organizuješ sastanak. Sve nakon toga je previše - oni sami moraju da odluče jesu li dobri zajedno ili ne pašu, a ti eventualno možeš potajno lobirati sa strane. Ali kloni se nagovaranja, uveravanja i objašnjavanja da pašu jedno drugom iako oni misle da to nije tako. Kupidon je nežan, a ne nasilan.

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.