KAKO DA SPASE ĆERKU: Novi potez Ljube Pantović

Ljuba Pantović traži da nju i njenu ćerku Aleksandru policija zaštiti od Aleksandra Čabarkape. Bodi-bilderka je u društvu Goce Božinovske pre dva dana posetila policijsku stanicu „29. novembar“, gde je podnela zahtev da se njenom bivšem dečku s kojim je maloletna Aleksandra trudna izda zabrana prilaska kako njoj tako i njenoj deci.

Pantovićeva zahtevala od MUP da izda nalog po kojem njen bivši dečko Aleksandar ne sme da se približava njoj i maloletnoj Aleksandri

Ovo je drugi put da bivša farmerka traži pomoć državnih organa jer je protiv Čabarkape već podnela krivičnu prijavu za otmicu njenog deteta. Pre tri dana umešala se i socijalna služba s Vračara, koja je sa obe strane obavila razgovor.

- Situacija je bila mirna nekoliko dana, sve dok mala ponovo nije pobegla od kuće i otišla kod drugarice. Policija me je zvala da dođem na razgovor i ja sam odmah otišao. Pitali su me gde je Aleksandra, rekao sam im da je kod drugarice.

Zamolili su me da je pozovem i da za dva sata dođemo u Centar za socijalni rad na Vračaru, što smo i učinili - kaže Čabarkapa i dodaje da su tamo prvo naleteli na Ljubinu mamu, Aleksandrinu babu.

- Veštica od Ljubine majke je sve pripremila. Ljuba je pričala kako maltretiram Aleksandru i ljude po kraju, kako hoću da joj se osvetim i tražila je zaštitu. Oni su joj rekli da se za to obrati policiji. Nije mi dala reč da progovorim, a Aleksandra je rekla da nikad nije bila dobra s majkom jer ju je tukla.

Socijalno je donelo odluku da Aleksandra može da se kreće gde hoće uz Ljubinu konsultaciju, ali joj je zabranjeno da dolazi kod mene kući. Mi se viđamo bez obzira na to što je Ljuba tražila zabranu, jer ona još uvek nije stupila na snagu - ističe Aleksandar. Ljuba nam nije odgovarala na pozive i poruke.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.