OPET VRELE POZE: Stanija letuje sama?!

Stanija Dobrojević, učesnivca rijaliti programa Farma, otišla je na preko potreban odmor na more, ali ne sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem, koji je ostao u Beogradu, nego da porodicom

"Sa porodicom sam na moru, daleko od očiju javnosti. Uživam u miru i ovaj odmor mi je bio preko potreban. Filip nije sa mnom", kratko je rekla Stanija.

Starleta izgleda odmor provodi radno, bar u neku ruku, ako je fotografisanje deo njenog posla.

Stanija je podelila sliku sa plaže ispod koje je napisala: This is... Freedom! (To je sloboda), da bi potom dopisala: Sometimes you need to be alone, in order to find out who you really are and what you really want" (Ponekad je potrebno da budete sami da biste saznali ko ste i šta stvarno želite).

Budući da su Filip i Stanija neprestano bili zajedno skoro četiri meseca i da se nisu razdavali otkako su napustili kuću na imanju Lisoviće, starleti je ovo baš pravi odmor.

Podsetimo, Starleta je nedavno izjavila da ne želi da je pamte po golišavim slikama, nego po političkoj karijeri i da čak planira da osnuje stranku jer je narod poznaje pa će i glasati za nju.

(old_image)

Izvor: Kurir

Pogledajte još