NEVEROVATNA SLIČNOST: Pretvorila se u dvojnicu Ledi Dajane (VIDEO)

Premijera ostvarenja reditelja Olivera Hiršbigela zakazana je za avgust, 16 godina nakon pogibije princeze, koja bi malom Džordžu bila baka. Javnost je već imala prilike da pogleda nekoliko kadrova iz filma, a sudeći po reakcijama, Naomi Vots je odradila odličan posao.

Ne samo izgledom, već i stilom i energijom, australijska glumica neodoljivo podseća na jednu od najvoljenijih princeza svih vremena, a prema rečima kritičara, ni malo lak zadatak da dočara poslednje Dajanine godine, odradila je bez greške.

Mada se u filmu radi o uskom vremenskom periodu, u pitanju su, prema opštem mišljenju, dve najvažnije godine u dramatičnom životu princeze. Prikazujući ovo vreme, svetu današnjice biće predstavljeno ne samo koliko je globalno značajna i uticajna mogla biti Dajana, već i to koliko je bila nežna i ranjiva kao žena.

Dve ključne muške figure u filmu su hirurg Hasnat Kan, sa kojim je Dajana bila u vezi, a kog igra Navin Endrjuz (čuven po seriji “Lost”) i, naravno, Dodi Fajed, pored kog je i poginula, a glumi ga Kas Anvar.

Izvor: Žena Blic

Pogledajte još