fbpx

11 vežbi da izgledate kao Viktorijini anđeli (VIDEO)

Većina žena nema novca ni vremena da svakodnevno posećuje fitness centre, kako bi održale kondiciju i posvetile dovoljnopažnje svom telu zato se uglavnom odlučuju za vežbanje kod kuće - uz pomoć Jutjuba. Nudimo vam vas jednostavne vežbe za trbušnjake, za koje će vam trebati svega 15 minutadnevno.

1. Ruski tvist
Sedite na pod, ispravite kičmu i podignite noge savijene u kolenima, i prekrštene jednu preko druge. Ruke ispružite ispredsebe i stavite ih u položaj kao da držite pištolj. Sa tako ispruženim rukama dodirujte pod, s leve i sa desne strane. Vežbuponovite 38 puta.

2. Shimmy
Raskrstite noge, jednu spustite na pod savijenu u kolenu, a drugu podignite i ispružite. Ruke podignite iznad sebe i takođeih držite ispružene. U top položaju spuštajte ramena nadole naizmenično. Vežbu ponovite 16 puta, sa obe strane.

3. Sklopke
Lezite na leđa s rukama ispruženim iznad sebe. Uradite 18 sklopki, istovremeno podižući uvis gornji i donji deo tela, ali takoda prilikom svakog podizaja ostanete u tom položaju pet sekundi.

4. Trbušnjaci
Ostanite u ležećem položaju, sa rukama ispod glave, a noge savijte u kolenima. Uradite 16 kratkih trbušnjaka.

5. Sklopke sa jednom nogom
I dalje ste u ležećem položaju. Ovoga puta samo jednu nogu podignite uvis, a ruke držite iza glave. Uradite po osam sklopki,prvo s levom, pa sa podignutom desnom nogom.

6. Roll-up
Ispružite obe noge, a ruke i dalje držite iza glave. Uradite tri trbušnjaka, tako što ćete se podići u sedeći položaj.

7. Obrnuti trbušnjaci
Lezite na leđa, ruke stavite pored sebe. Noge prekrstite i podignite. Uradite 12 obrnutih trbušnjaka podižući noge i zadnjicuuvis.

8. Leptir trbušnjaci
Lezite na leđa, noge savijte u kolenima i spojte pete. Ruke pružite ispred sebe i uradite 36 kratkih trbušnjaka.

9. Mali krugovi
Lezite na leđa, noge ispružite i podignite ih tako da budu pod pravim uglom u odnosu na telo, ruke stavite ispod zadnjice, ikružite nogama. Napravite 17 malih krugova, u oba smera.

10. Veliki krugovi
U istom ste položaju kao u prethodnoj vežbi, samo ovoga puta treba da pravite velike krugove, spuštajući noge do poda. Vežbu ponovite 13 puta, u oba smera.

11. Singl propadanje
Postavite se u isti položaj kao u prethodne dve vežbe, te noge naizmenično spuštajte spuštajte do poda. Vežbu ponovite 18 puta.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.