Potresno venčanje para čiji dvogodišnji sin ima još nekoliko nedelja života (VIDEO)

Par je prvobitno trebalo da se venča u julu sledeće godine, ali pošto su im lekari rekli da Loganu, koji boluje od leukemije, preostaje još svega par nedelja života, na brzinu su ozakonili svoju vezu u dvorištu svoje kuće.

Mališanu, koji je rođen 22. oktobra 2010, ubrzo nakon prvog rođendana dijagnostifikovana je akutna mijeloidna leukemija. On pati od tzv. Fankonijeve anemije, retke bolesti koja često dovodi do raka.

U julu 2012. podvrgnut je transplantaciji matičnih ćelija, a u martu prošle godine hirurški mu je odstranjen bubreg izjeden rakom.

Tokom putovanja u “Dizni vorld” u junu Loganu je pozlilo i primljen je u bolnicu u Floridi, da bi zatim bio vraćen u Pitsburg.

Prošlog meseca otkriven mu je tumor u drugom bubregu, nakon čega su lekari dali poražavajuću prognozu.

Preostale dane života mali Logan će provesti kod kuće, s roditeljima i sestrom po majci Izabeli Džouns (13) i jednogodišnjom sestrom Savanom, jer roditelji smatraju da će mu tako biti lakše.

“Teško mi je zato što je Logan tako milo dete... Kada plačem, on mi briše suze”, izjavila je Kristin za Pitsburg tribjun-rivju. “Logan je mamin dečak.”

“Njegov ceo život svodi se na boravak u bolnicama”, dodaje Loganova tetka Keli Jang. “Tako malo dete dirnulo je u srce hiljade ljudi.”

Otac malog Logana kaže da je srećan što je mogao da dovede dete kući i što će vreme koje mu je preostalo provesti zajedno sa njim. U isto vreme, oseća se bespomoćno.

“Kada budem sahranjivao sina, biće to najteža stvar koja će me zadesiti u životu” kaže on. “Znate šta vas očekuje, a ne možete baš ništa da učinite.

Izvor: blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.