Horoskop i hrana: Lavovi obožavaju sendviče, Blizanci izbegavajte kafu

Ovan

Ovnovi bi trebalo da jedu manje obroke, ali češće, bez obzira na obaveze tokom dana. Oni se lako razbesne i razdražljivi su kada su gladni i stoga ne mogu sebi da priušte taj luksuz.

Bik

Bikovi su uglavnom gladni uveče i zato treba da jedu jaču večeru. Oni za večeru neće biti siti od bilo čega - tako da bi uveče obavezno trebalo da jedu obrok sa mesom i dosta povrća.

Blizanci

Blizanci treba da se drže podalje od žitarica i jake kafe, jer to jednostavno ne ide uz njih. Da biste izbegli često prejedanje – potrudite se da jedete redovno i to sa porodicom ili prijateljima.

Rak

Rakovi prilično lako nabace koji kilogram više, čak i ako su oprezni i vode računa o broju kalorija koje unose. Oni treba da jedu samo kada su potpuno smireni, jer u protivnom, hranu povezuju sa emocijama.

Lav

Lavovi ne mogu da zamisle život bez ukusnog sendviča. Zato je najbolje da sendviče pripremaju sa mesom, koje se lakše vari (piletina ili ćuretina) i povrćem.

Devica

Devicama je važno da smanje unos hleba i teške hrane (masna i prezačinjena jela). Takođe, potrebno je da više žvaću hranu.

Vaga

Vage treba da jedu obilan doručak, jer im je potrebno više energije tokom dana. Tokom idućih obroka, oni su već zadovoljniji i sa manjim porcijama.

Škorpija

Škorpije nemaju problema sa ishranom, ali zato bi trebalo da se drže podalje od alkohola. Njima se preporučuju veće količine vode.

Strelac

Strelci treba da izbegavaju nekvalitetnu hranu. Takođe, treba da pokušaju da zadrže dobro raspoloženje, kako bi izbegli prejedanje.

Jarac

Jarci obožavaju da kuvaju i da eksperimentišu. Ali nema baš uvek vremena za eksperimente, pa u frižideru ipak treba imati i namirnice koje je lako pripremiti (kao recimo tunjevina).

Vodolija

Vodolije samo moraju da nauče da prestanu da jedu kada se osećaju sito - inače će imati velike probleme sa težinom.

Ribe

Ribe imaju vrlo osetljiv želudac, koji ne podnosi previše masnu ili gorku hranu. Trebalo bi da izbegavaju prženu slaninu, kiselo i ljuto.

Izvor: KURIR

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.