STRADAO: Ekrem pretučen zbog pornića (FOTO)

Ekrem Jevrić dobio je batine. I to ni od kog drugog nego od svoje žene Igbale. Ona ga je propustila kroz šake pre petnaestak dana, kad ju je posetio u Americi. Gospoda je ženi priznao da je u Beogradu snimio film s dve devojke - Kubankom i Srpkinjom. Iako se nadao da će od nje dobiti samo pohvale jer je osmislio novi biznis koji će mu doneti novac, dobio je šerpu u glavu.
Pogledajte fotografiju pretučenog Ekrema
- Ekrem je otišao u Njujork da se vidi s porodicom, ali je njegov boravak bio baš bolan. Igbala je poludela zbog pornića. On je sad u Crnoj Gori, ali tamo ne priča o svom novom poslovnom poduhvatu jer su mu to zabranili producenti. Međutim, bliskim prijateljima poverio se da ga je prebila Igbala i da se tresao ko prut koliko se uplašio. Gađala ga je šerpama, tanjirima, vazama. Pola stana u Njujorku je polupala. A kad se ni posle deset minuta demoliranja kuće nije smirila, radile su pesnice i pljuštali šamari - priča izvor blizak Ekremu, kom se ovaj požalio.

Nakon što se onako modar i crven od batina Ekrem rasplakao, počeo je da joj se pravda da su ga napili, da nije bio svestan svojih postupaka i da nije znao da ga snimaju. Svu krivicu svalio je na dve „glumice“ iz njegovog filma, tako da nije isključeno da će ih Igbala raščerupati samo da ih negde sretne!

Kurir

Pogledajte još