fbpx

JOŠ JEDAN SEKS SKANDAL: Sočna prepiska našeg fudbalera dospela u medije

Fudbaler Ognjen Koroman već izvesno vreme šalje poruke Slađani Krstić iz Smederevske Palanke, u kojima joj piše da masturbira misleći o njoj pet puta dnevno i da želi da je „napuni“ i napravi joj bebu!

Njihove vrlo sočne prepiske, do kojih smo došli, govore o tome da samo čekaju da Koroman dođe iz Rusije kako bi postao tata i četvrti put! A koliko se, žargonski rečeno, primio na ekonomistkinju iz provincije govore i poruke u kojima joj piše: „D.kam ga na tebe pet puta na dan“, „Strašno kako mi se digao ne tebe“, „Ja ću te puniti uvek“, Hoću te trudnu“, „Dođeš kod mene i punim te“, „Jako te želim“, „Nemaš pojma koliko te želim“.

Devojka bi mu na to odgovarala: „Biće plodni dani sledeće nedelje“, „Želje su nam iste“, „Koliko još dece želiš?“...

Pozvali smo Koromana, i to baš na broj s kog su Slađani stizale poruke. Međutim, on tvrdi da na tom broju ne koristi Whats app i dodaje:
- Ma nemam komentar, stvarno nemam nikakav komentar. Koji Whats app? Whats app je na drugom broju.
Ni na naše konkretno pitanje da li se dopisivao s njom ili ne, s obzirom na to da su joj njegove poruke stizale i sa Fejsbuka, fudbaler nije imao komentar.

Inače, kako smo saznali, Slađana i Koroman se ne poznaju lično. Oni se „druže“ samo preko poruka na Fejsbuku i mobilnom telefonu.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.