MILIJAŠ VERUJE: Možemo do 2:0 protiv Černomoreca!

Navijači traže više od kapitena. Brojni su kritički komentari na njegov račun na zvezdaškim internet sajtovima, čak ga je publika na Marakani ispratila zvidžucima sa terena u meču sa IB Vestmanejom.

"Dugo igram fudbal da bih osećao pritisak te vrste. Mogu jedino sam sebi da ga nametnem. Ne opterećujem se ni pozitivnim, niti negativnim komenatrima. U slučaju hvalospeva možeš da odlutaš i suviše poletiš, a žestoke kritike da te nesvesno spuste. Najbitnije mi je šta sebi kažem posle utakmice" istakao je Nenad Milijaš.

Šta ste sebi rekli posle meča u Odesi?

"Da sam kreirao neke dobre situacije, a pojedine nisam. Posle dve moje lopte imali smo čiste šanse. Jedine na utakmici. Treba i određene stvari da ispravim, svestan sam toga."

Niste u prepoznatljivoj formi?

"Još su pripreme. Na Islandu sam igrao dobro, ne i protiv IBV-a na Marakani. Relativno sam zadovoljan ličnim učinkom u Odesi. Naravno, može bolje. Nadam se da ću dati minimum golova kao u prošloj sezoni, a Zvezda imati bolje rezultate".

Ukrajinci donose veliki kapital, ne stižu se lako dva gola minusa?

"Da se ne zavaravamo, čeka nas pakleno težak zadatak. Nismo se predali i nemamo nameru sve dok postoji šansa. Biće mnogo ljudi na stadionu. Pred nama je jako bitna utakmica za mlade igrače, mogu da skupe neprocenjivo iskustvo i dobro je da svi verujemo da možemo do preokreta i pobede od 2:0".

Izvor: Sportski žurnal

Pogledajte još