fbpx

Da li želite da mirišete na Anu Nikolić?

„Devojka od milion dolara“ za ovu godinu ima mnogo ambicioznih planova. Po svemu sudeći, znatno pre sopstvenog rijalitija i koncerta u Areni, Ana će na tržište lansirati parfem s mirisnom notom koju će sama osmisliti.

Parfem kao izazov

S obzirom na to da se u dizajniranju već istakla, te da se njene kolekcije garderobe rasprodaju u rekordnom roku, i to već dve sezone zaredom, veliki su izgledi da će pogoditi ukus devojaka i kad je parfem u pitanju.

- Volela bih da se okušam i u tome. Diplomirani sam dizajner, a kreiranje sopstvenog parfema mi je veliki izazov. Takođe, prezadovoljna sam reakcijom devojaka i žena na Tijaninu i moju modnu kolekciju, tako da ću nastaviti da radim na tome - u pripremi su komadi za jesen/zimu, a ovim ću samo zaokružiti i upotpuniti svoju priču. Ipak, kao i u svemu ostalom, temeljna sam i želim da sve bude perfektno, tako da neću po svaku cenu izbaciti parfem dok ne budem apsolutno sigurna da je savršen - potvrdila je Nikolićeva saznanje Kurira.

Ekskluzivna serija

Kako saznajemo, parfem neće biti za široke narodne mase niti u velikoj proizvodnji, već se planira samo „limitid edišn“ - mala ali ekskluzivna serija.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.