Rašović: Pametna igra i navijači izbacuju Ludogorec!

"U ekipi vlada veoma pozitivna atmosfera, imamo aktivan rezultat iz prvog meča i probaćemo da iskoristimo tu činjenicu da iznenadimo Bugare koji su i dalje favoriti. Znamo da su kroz istoriju navijači uvek bili 12. igrač, nadam se da će igrači da im daju impuls sa terena", rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da očekuje da Ludogorec zaigra kao u prvom meču, koji je bugarski tim dobio sa 2:1.

"Verujem da će i oni da napaduju jer je rezultat otvoren. Igračima je sada lakše jer su u prvom meču u Razgradu osetili kvalitet bugarskog šampiona. Imamo veliku želju da pobedimo i prođemo dalje, to se vidi kod svakog igrača", poručio je Rašović.

Trener Partizana je bio jedan od junaka istorijskih utakmica crno-belih protiv Njukasla u jesen 1998. godine u Kupu kupova.

"Lepo je setiti se tih utakmica, a imamo iz naše istorije dosta primera da smo stizali negativan rezultat. Prošle godine smo tako izbacili Tromso i ušli u Ligu Evrope", naglasio je Rašović.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona Partizan - Ludogorec na programu je sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Odlukom kluba 50 odsto prihoda od prodatih ulaznica biće namenjeno za pomoć košarkaškoj sekciji.

(Tanjug)

Pogledajte još