Ljubavni horoskop za 6. avgust

OVAN

Mlad Mesec u Lavu, a pri tom su obe planete i Sunce i Mesec neaspektovani, može vam doneti nove mogućnosti na ljubavnom planu, naročtio ako očekujete da započnete novu vezu, obnovite neku iz mladosti ili planirate zajednički put sa partnerom. Zrelim Ovnovima predstoji prijatan susret, pišu "Novosti".

BIK

Venera, vladalac vašeg znaka u dobrom aspetku sa Marsom u vreme mladog Meseca donosi lepu priliku za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Spremni ste za novu vezu i ne želite da vam bilo ko nameće sebe na bilo koji način, vi ste ona strana koja ima potrebu da bira, između Ovna i najverovatnije Jarca.

BLIZANCI

Osećate se dobro u društvu Lava a ne nedostaje vam društvo nekog sa kim ste moguće do skoro bili u vezi. Raspitujete se o osobi koja vam se dopada ili sa kojom ste nekada izlazili. ali to kao da nema velikog uticaja odluku da li ćete biti sa Vodolijom. Skloni ste paralelnim vezama.

RAK

Nalazite se u procepu između vaših ličnih statova i potreba koje vam nameću Jarac ili Lav. Spremni ste na ustupke ako ste na početku veze. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju Škorpije ili Vodolija. Jaka volja i intuicija nisu dovoljni da biste se izborili za svoje mesto pod suncem, bar kada je ljubav u pitanju.

LAV

Možda će sve ono što čujete biti plod nekog trača ili pogrešna informacija, tako da ćete se možda nepotrebno nervirati oko nečega što nije vredno toga. Mlad Mesec u vašem znaku donosi izvesnu dozu uznemirenosti. Nemojte pravite partneru ljubomorne scene samo na osnovu onoga što ste čuli.

DEVICA

Ako mislite da raščišćavate prijateljske ili familijarne odnose, ništa nećete uraditi, naprotiv, izazvaćete još veće nesuglasice između svih kojih se to tiče. Nemate ništa od nezadovoljstva ili kritika na račun drugih. Bolje izađite negde s društvom i lepo se provedite, posebno ako vas pozove jedan Rak ili Riba.

VAGA

Pozicija mladog Meseca u astrološkoj kući prijateljasavršeno vam odgovara ali ne znači da možete da partneru ili ukućanima nametnete svoju volju, posebno ako su oni veoma zainteresovani za svoju karijeru. Moguće je da ste veoma zaljubljeni ali i prilično nametljivi.Bilo bi dobro da se dogovorite sa jednim Rakom oko nekih važnih pitanja koja uvek iskrsavaju kao problem.

ŠKORPIJA

Ovo je jedan od boljih dana ako imate dosta planeta u vatrenim znacima. Mogli biste imati vrlo interesanantan susret sa jednim Rakom, Jarcem ili Ovnom koji često putuju. Na velikim ste iskušenjima jer vam se udvaraju najmanje dve osobe na poslu. Moguća je romansa sa osobom koja živi u inostranstvu.

STRELAC

Partner vam pruža razloge da budete sumnjičavi i podozorivi, ali u suštini sve je benigna igra. Na vas ne deluje loše pozicija mladog Meseca i bilo bi dobro da to iskoristite na najbolji način, ako ste na početku veze. Nekome je veoma bitno da vas fascinira i ostavi sjajan utisak, posebno negde na putu ili u nekom društvu.

JARAC

Očekujete neprijatnosti, a da ni sami ne znate zašto. Razlog tome je pozicija mladog Meseca u Lavu koja vas u priličnoj meri iritira. Imate utisak da je partner na vas ljut i da bi vam mogao nešto prebacivati ili vas kritikovati za nešto. Intenzivno mislite na nekog ko vam se dopadao pre nekoliko godina.

VODOLIJA

Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti, moguće da je u pitanju ambicija ili potreba za društvenim životom. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Ribama. Međutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela. Vi ste oseetljivi i prilično sujetni i ne odgovara vam trenutna situacija.

RIBE

Verujete u mogućnost pomirenja sa nekim s kim ste imali bezazleni flert. Ako budete želeli da se sretnete sa Lavom, Ovnom ili Strelcem, trebalo bi da imate dobru taktiku jer u protivnom, možete se naći u nekoj za vas prilično neuzgodnoj situaciji, naročito ako sumnjate da se partneru il vašoj simpatiji dopada neko drugi.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još