Inspirišuće: Facebook trend "Obradujmo beskućnike" (VIDEO)

"Naš cilj je bio da pokrenemo novi Fejsbuk trend koji je, za razliku od svih drugih, koristan i vraća iskrene osmehe na lica. Nastavite da pomažete siromašnima i stavite snimke vaših dobrih dela na naš Fejsbuk profil kako bi ovaj trend i dalje bio jednako popularan", poručuju mladići iz 'True Story ASA' tima, tvorci brojnih šaljivih snimaka na Jutjubu.

"Vidio sam beskućnika s natpisom 'Bilo kakva pomoć je dobro došla', znao sam da je to moja prilika. Otišao sam do prve benzinske pumpe, kupio brdo hrane i vratio se čoveku koji je i dalje držao svoj natpis. Auto sam ostavio na putu i zaustavio saobraćaj, niko mi nije svirao niti rekao bilo šta loše. Čovek je bio zahvalan i nije hteo da mi pusti ruku, a ja sam krenuo dalje sa osmehom na licu. To je najbolje potrošenih pet minuta mog života u poslednje vreme", podelio je svoju priču jedan od sledbenika ovoga popularnog i nadasve korisnog Fejsbuk trenda.

Projekat su osmislili Adam Saleh, Šeik Akbar i Abdulah Guman, poznatiji kao "ASA Team".

Pogledajte kompilaciju mnogobrojnih snimaka koji su napravljeni u prvim danima ovog svetskog trenda. Među komentarima najveći broj lajkova pokupili su oni koji su priznali kako ih je video rasplakao, ali isto tako i vratio veru u ljude i u bolji svet.

Kurir

Pogledajte još