fbpx

KAO U FILMU: Šta to ima novo kod Goge Sekulić?!

Pevačica Goga Sekulić, koja je nedavno sahranila svoga supruga biznismena Igora Ramovića, navodno je u drugom stanju.

Sekulićeva trenutno boravi na Hrvatskom primorju, gde se sakrila da na miru žali svog svog preminulog supruga, s kojim je bila dva meseca u braku.

Pevačica je odsela u hotelu Ambasador, a izvor koji se zatekao na ležaljci do Gogine prenosi razgovor koji je vodila sa svojom prijateljicom, a na osnovu kojeg je došao do zaključka da je Goga u blagoslovenom stanju.

"Nije rekla da je trudna, ali je sa drugaricom pričala o imenu za bebu. Ne znam čiju, ali je ta njena drugarica pomenula neka muška imena, dok je Goga stalno ponavljala: Mia, to je baš lepo ime i tako će se zvati. Nisam sigurna, ali mislim da su pričali o imenima za njenu bebu pošto sam iz njihovog razgovora shvatila da je Goga u drugom stanju", priča izvor.

"Uglavnom je tiha i potpuno odsutan. Vidi se da je jako utučena i da joj nije ni do čega. U ponedeljak je otišla na doručak, a onda u najvećoj tišini dva sata je bila na bazenu. Za to vreme samo se jednom okupala, a na ruci je imala venčanu burmu. Toliko je neprepoznatljiva, nema ni one energije. Skroz je utučena", pričao je izvor.

Pevačica nije želela ni da potvrdi ni da demantuje da li je u drugom stanju.
"Objasniću sve kada budem dala suprugu 40 dana. Imajte razumevanja, molim vas", napisala je u poruci Goga, koja će najverovatnije posle Hrvatske otputovati u Crnu Goru kod roditelja.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.